beats by dre cheap

Volite nekog, i neko će voljeti vas!

Želja da se bude voljeno spada u suštinske potrebe čovjeka. Iskazivanje ljubavi je u skladu sa izvornom prirodom čovjeka. Nisu uvijek riječi te kojima čovjek iskazuje ljubav prema nekome. Nekada je to osmijeh, a nekada su to različiti postupci, pružena potrebna pomoć, razumijevanje, strpljivost i lijep način nadvladavanja međusobnog neslaganja.

 

Mnogi smatraju da nemaju potrebu iskazivanja ljubavi prema drugom. Izjavljivanje ljubavi voljenoj osobi obično izostaje zbog nepoznavanja velike štete ako tu ljubav ne iskažemo i nepoznavanja ogromne koristi ako je pokažemo. Jedan od činilaca zbog kojeg jedan čovjek ne izjavljuje ljubav drugom jeste nemar. Ljudi su nemarni, i ne žele da razmišljaju. Nemaju u vidu da njihovi postupci, bili dobri ili loši imaju veliki uticaj na ljude oko njih.

 

Ljubavlju se i bolesti liječe. Kada se ljubav daruje, upućuje drugom, tada osoba sebe liječi. Liječi se od mržnje, liječi se od tjeskobe, i ostalih negativnih stvari. Svaki čovjek ima neograničeno bogatstvo koje se zove ljubav. Ako se ta ljubav daruje drugom tada se ta ljubav vraća nama u vidu vlastitog zadovoljstva i uspjeha. Čovjek da bi bio voljen, mora voljeti. Zato, volite nekog i neko će voljeti vas!

ZA ONE KOJI RAZMIŠLJAJU
http://individualno.blogger.ba
24/03/2011 19:17